Heinäkuussa julkaistaan kääntäjä Rauno Sainion toinen Mai Jia -suomennos, Pimeä voima. Teos on itsenäinen jatko-osa romaanille Koodinmurtaja, joka ilmestyi Sainion suomentamana 2017 (Aula & Co).

Salaliittojen, nerojen, vallankumouksellisten ja hirvittävien moraalisten valintojen maailmassa ihmiset uhraavat kaiken salaisuuksille – kunnes ne lopulta tuhoavat heidät.
Romaani sukeltaa syvälle kiinalaisen tiedusteluyksikön synkkään ytimeen. Kirjan päähenkilöt ovat poikkeuksellisen kuulonsa vuoksi viestitiedustelijaksi värvätty sokea maalaismies, lahjakas mutta erikoinen nuori matemaatikko, unissaan viholliskoodeja murtava kryptoanalyysin veteraani sekä vietnamilaisen sotilaan ruumis – tarinan kertoja.

Mai Jia (s. 1964) on Kiinan palkituimpia ja luetuimpia nykykirjailijoita, jonka teoksia on Kiinassa myyty miljoonia kappaleita. Vuosia Kiinan tiedustelupalvelussa työskennellyt Mai Jia, oikealta nimeltään Jiang Benhu, on kirjoittanut neljä romaania, joista on myös tehty tv- ja elokuvasovituksia. Pimeä voima toi Mai Jialle arvostetun kiinalaisen Mao Dun -kirjallisuuspalkinnon vuonna 2008. (Aula & Co)

Alkuteos: An suan
Suomentanut: Rauno Sainio

Ostettavissa nyt kustantajan verkkosivuilta hintaan 5,00€ (ovh 16,90€). Lisäksi -30% lisäalennus koodilla KIINA!

aulakustannus.fi