Henkilöjäsenyys

Seuraan voi liittyä kuka tahansa 16 vuotta täyttänyt Suomessa vakinaisesti asuva henkilö. Liittyminen tapahtuu alla olevan linkin kautta:

https://www.flomembers.com/kiinaseura/members/application/createApplication?_lang=fi 

Vuonna 2024 seuran jäsenmaksu on 25 €/vuosi, mutta viimeisen vuosineljänneksen aikana (loka-, marras- ja joulukuussa) liittyvien uusien jäsenten jäsenmaksu kattaa kuluvan vuosineljänneksen lisäksi koko seuraavan kalenterivuoden. Kaikki jäsenmaksun maksaneet saavat seuran jäsenlehden ja jäsentiedotteet postitse kotiinsa. Lehti on mahdollista saada myös pdf-versiona sähköpostiin. Myös verkkoluentojen tallenteet ovat jäsenten katsottavissa jäsenrekisteripalvelussa Tapahtumat-välilehden alla.

Flomembers-jäsenrekisteristä

Seuran jäsenrekisteri siirtyi lokakuussa 2018 Flomembers.com -rekisteripalveluun. Palveluun pääsee kirjautumaan ilmoittautumisen yhteydessä annetulla sähköpostiosoitteella osoitteessa:  flomembers.com/kiinaseura
saatuasi sähköpostiisi aktivointilinkin. Palvelussa voit itse tarkistaa ovatko tietosi ajan tasalla ja ilmoittaa mahdollisista muutoksista.

Rekisteriseloste

Yritys- ja yhdistysjäsenyys

Seuraan voi liittyä myös yritys- tai yhdistysjäsenenä. Yritys- ja yhdistysjäsenenä voit päättää itse jäsenmaksun suuruuden. Jäsenmaksun pitää kuitenkin olla vähintään ilmoitetun vähimmäismäärän suuruinen, joka määräytyy yrityksen/yhdistyksen Kiinan kaupan liikevaihdon mukaan seuraavasti:

Kiinan kaupan liikevaihto Jäsenmaksun suuruus
< 1 M EUR 60,00 EUR
1–1,5 M EUR 95,00 EUR
1,5–8,5 M EUR 200,00 EUR
8,5–15 M EUR 375,00 EUR
> 15 M EUR 560,00 EUR

Yritys-/yhdistysjäseneksi voit liittyä ilmoittamalla seuraavat tiedot sähköpostitse (toimisto@kiinaseura.fi ) toimistoon: yrityksen/yhdistyksen nimi, osoite, yhteyshenkilö, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä laskutustiedot.

Kaikki jäsenmaksun maksaneet saavat seuran jäsenlehden postitse ilmoittamaansa osoitteeseen. Mikäli haluat useamman lehden yrityksellenne / yhdistyksellenne, ilmoitathan siitä jäseneksi liittymisen yhteydessä.