Suomi–Kiina-seura ry on vuonna 1951 perustettu valtakunnallinen yhdistys, jonka päätehtävä on Kiinaa koskevan yleissivistyksen syventäminen Suomessa. Seuran jäsenenä saat Kiina sanoin ja kuvin -lehden neljä kertaa vuodessa kotiisi. Lisäksi pystyt katsoa seuran järjestämiä luentoja myös jälkikäteen verkkotallenteina.

Seuraan voi liittyä kuka tahansa 16 vuotta täyttänyt Suomessa vakinaisesti asuva henkilö. Liittyminen tapahtuu alla olevan linkin kautta:

Liity jäseneksi

Vuonna 2021 seuran jäsenmaksu on 25€/vuosi. Kaikki jäsenmaksun maksaneet saavat seuran jäsenlehden ja jäsentiedotteet postitse kotiinsa. Lehti on mahdollista saada myös pdf-versiona sähköpostiin. Myös verkkoluentojen tallenteet ovat jäsenten katsottavissa jäsenrekisteri-palvelussa Tapahtumat-välilehden alla.